Voor het onderhoud
Na het onderhoud

DORMAC CNC SOLUTIONS

HERINRICHTING PATCHKAST

Als betrouwbare ICT-partner hechten wij grote waarde aan een schone en georganiseerde serverruimte. Het onderhoud van een serverruimte kan soms onvermijdelijk zijn, maar wij bieden de flexibiliteit om dit buiten kantooruren uit te voeren. Hoewel het onderhoud van een patchkast tijdelijke onderbreking van het bedrijfsnetwerk met zich mee kan brengen, leidt dit uiteindelijk tot het efficiënter oplossen van eventuele netwerkproblemen.

Tijdelijke onderbreking voor efficiënter netwerkbeheer

Het onderhouden van een patchkast kan kortstondige onderbreking van het bedrijfsnetwerk veroorzaken. We begrijpen dat dit hinderlijk kan zijn, maar het biedt tegelijkertijd voordelen voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk. Na het uitvoeren van het onderhoud kunnen eventuele problemen in het netwerk sneller worden opgespoord en opgelost.

Bedrijfsinformatie

Dormac CNC Solutions is leverancier van machines voor de verspanende bewerkingen. Met een uitgebreid machineprogramma, gespecialiseerde proceskennis en uitstekende servicesupport bieden wij hoogwaardige productie oplossingen tegen aanvaardbare investeringen. Dormac is daarmee uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de gehele verspanende metaal industrie. Met ons programma zorgen wij voor de juiste aanvulling van alle benodigdheden voor een optimaal productieproces.

Inrichting bedrijfsnetwerk Imming Logistics Fine Art B.V.

Nieuwbouw project van A tot Z in de puntjes geregeld!

Bij VDB Computers zijn we er trots op dat we de afgelopen jaren een sterke en betrouwbare samenwerkingsrelatie hebben opgebouwd met Imming Logistics Fine Art B.V. Toen we de opdracht kregen om het complete nieuwbouwproject op het gebied van ICT in te richten, hebben we dit met veel enthousiasme en toewijding aangepakt.

Om ervoor te zorgen dat Imming Logistics Fine Art B.V. kan profiteren van de nieuwste technologieën en een veilige IT-infrastructuur, hebben we gebruik gemaakt van state-of-the-art apparatuur en geavanceerde oplossingen. We hebben nauw samengewerkt met het team van Imming Logistics Fine Art B.V. om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte ICT-omgeving konden creëren die aan al hun eisen voldoet.

Een overzicht van de gerealiseerde onderdelen:

  • Alle werkplekken zijn zorgvuldig ingericht om een optimale werkomgeving te garanderen. We hebben ervoor gezorgd dat de medewerkers van Imming Logistics Fine Art B.V. efficiënt en productief kunnen werken, met gebruiksvriendelijke apparatuur en software die perfect aansluit bij hun dagelijkse taken.
  • Voor maximale veiligheid hebben we een nieuwe router/firewall geleverd en geconfigureerd. Deze geavanceerde oplossing beschermt het netwerk van Imming Logistics Fine Art B.V. tegen potentiële bedreigingen en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het systeem.
  • Om een betrouwbare en snelle netwerkverbinding te garanderen, hebben we switching- en patching-oplossingen geïmplementeerd. Hierdoor kan Imming Logistics Fine Art B.V. naadloos communiceren en gegevens uitwisselen tussen verschillende afdelingen en systemen, met minimale downtime.
  • Een compleet nieuwe serveromgeving is opgeleverd om te voldoen aan de groeiende behoeften van Imming Logistics Fine Art B.V. We hebben gezorgd voor een schaalbare en betrouwbare infrastructuur die de bedrijfskritische processen ondersteunt en de prestaties optimaliseert.
  • Met de implementatie van MFA (Multi-Factor Authentication) hebben we een extra beveiligingslaag toegevoegd aan het systeem van Imming Logistics Fine Art B.V. Hierdoor zijn gevoelige gegevens en systemen beter beschermd tegen ongeoorloofde toegang.
  • In samenwerking met ons zusterbedrijf VoIP en Mobiel hebben we een geavanceerd telefoonsysteem opgezet. Dit systeem biedt betrouwbare communicatiemogelijkheden, zowel intern als extern, waardoor Imming Logistics Fine Art B.V. altijd bereikbaar is voor klanten, partners en collega’s.
  • Tot slot hebben we een professionele videoconferentieruimte ingericht. Hierdoor kan Imming Logistics Fine Art B.V. efficiënt en effectief communcieren met klanten en partners.

Imming Logistics Fine Art B.V.

Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf uit Noord-Holland. Zij leggen zich toe op het transport van kunst en andere waardevolle objecten. Met een team van enthousiaste en gedreven arthandlers, project coördinatoren en planners werken zij dagelijks aan logistieke oplossingen omtrent tentoonstellingen, beurzen, in- en uithuizingen of enkele transporten. Ze houden van een pragmatische en flexibele aanpak, met oog voor detail en kwaliteit.

Imming Logistics Fine Art B.V.

Adam Smithweg 3
1689 ZW Zwaag, N-H – Nederland
info@imminglogistics.nl
+31 (0) 229 220225

A2B Internet – Businessclass internetverbindingen

Een Krachtige Samenwerking voor Telecom en Connectiviteit

Al jarenlang koesteren VDB Computers en A2B Internet een sterke samenwerking die beide kanten op werkt. Terwijl A2B Internet telefoniediensten afneemt van ons zusterbedrijf VoIP en Mobiel, nemen wij de verantwoordelijkheid voor het volledige telefonienetwerk en zorgen ervoor dat A2B Internet te allen tijde telefonisch bereikbaar is. Daarentegen maken wij met groot genoegen gebruik van de uitstekende internetconnectiviteitsdiensten van A2B Internet, waarbij de volgende diensten centraal staan:

  • ADSL- en VDSL-internetverbindingen
  • Glasvezelverbindingen
  • Datacenter diensten

Onze langdurige samenwerking met A2B Internet is gebaseerd op direct contact en snelle oplossingen. Wanneer er zich mogelijke problemen voordoen, hebben wij korte communicatielijnen om deze doeltreffend aan te pakken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen, waardoor wij net dat extra stapje kunnen zetten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij VDB Computers begrijpen we het belang van een betrouwbaar telefonienetwerk en naadloze connectiviteit voor een succesvolle bedrijfsvoering. Daarom hebben we bewust gekozen voor de samenwerking met A2B Internet, een partner die dezelfde toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid nastreeft als wij. Dankzij onze gedeelde expertise en betrokkenheid kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de voordelen van onze succesvolle samenwerking met A2B Internet. Wij staan klaar om u te voorzien van een solide telecominfrastructuur en betrouwbare internetconnectiviteit, terwijl we met maatwerkoplossingen uw verwachtingen overtreffen. Samen zorgen we voor een geavanceerde en toekomstbestendige communicatie- en connectiviteitsoplossing voor uw bedrijf.

A2B Internet

Een optimale zakelijke internetverbinding bepaalt je productiviteit, je innovatiekracht en minimaliseert je kwetsbaarheid als bedrijf. A2B Internet ziet betrouwbaar en snel internet als een grondrecht. De basisvoorwaarde om je bedrijfsambities te realiseren. Daarom bieden wij businessclass internetverbindingen. Op locatie of in datacenters. Gemaakt voor gamers, gebruikt door bedrijven.

A2B Internet

Spinnekop 2
1444 GN Purmerend
T. 085-9020410
E. sales@a2b-internet.com